top of page

SECRETARIEEL MEDEWERKER (gemiddeld 4 uur/week)

ZOEK JIJ EEN FLEXIBELE BIJBAAN? WIJ ZOEKEN EEN STUDENT VOOR SECRETARIËLE TAKEN!


Christian Medical Fellowship is een vereniging voor christelijke artsen en geneeskunde studenten die hun medisch handelen vorm willen geven gedreven door waarden vanuit hun geloof. Het bestuur wordt ondersteund door een studenten stafwerker, een artsen stafwerker en een secretarieel medewerker.


De werkzaamheden bestaan onder andere uit het beantwoorden van e-mails, versturen van post en e-mails, innen van (contributie)facturen, ondersteuning bij het organiseren van activiteiten en eventueel taken op het gebied van ICT (bijhouden van de website en de ledenapp). Het werk wordt met name vanuit huis gedaan op momenten die jou schikken. De vergoeding bedraagt €15,- per uur.


Jouw profiel: je bent flexibel, communicatief sterk, goed georganiseerd en service gericht. Ervaring met secretarieel werk is niet nodig. Kennis van medisch jargon en vaardigheden met Wix strekken tot aanbeveling, maar zijn niet noodzakelijk.


Heb jij hier interesse in of vragen? Neem dan contact op met het bestuur van CMF Nederland via info@cmf-nederland.nl.

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

KIKORI MISSIE ZIEKENHUIS IN PAPUA NIEUW GUINEA

KAPUNA HOSPITAL EN KIKORI HOSPITAL In het kort Waar: Kikori missie ziekenhuis in Gulf Provence in Papua nieuw Guinea, midden in de jungle Wie: 2 artsen, samen solliciteren is een pre, maar hoeft niet.

ARTS VOLWASSENENZORG

ELEOS, ZWOLLE EN/OF LELYSTAD Voor onze locaties in Lelystad en Zwolle zijn wij op zoek naar een proactieve ggz-arts met hart voor de ggz! Praktische details Werkweek: 16-36 uur; Opleidingsniveau: WO;

Commentaires


bottom of page