CMF Nederland

CMF studentencongres in Engeland

Van vrijdag 8 februari tot en met zondag 10 februari vindt het jaarlijkse CMFstudentencongres in Engeland plaats. Als CMF Nederland studenten willen we dit congres bezoeken en doen we dit het liefst met jou erbij! 
 

Informatie over het congres

Het congres start op vrijdagavond met een maaltijd waarna er tijd is voor welkom, praise en introductie. Op zaterdag worden er twee lezingen/ Bijbelstudies verzorgd en kun je deelnemen aan een tweetal seminars. Verder is er zaterdagavond een leuk avondprogramma. Op zondag is er een dienst en wederom een tweetal seminars. Naast al deze informatieve activiteiten is er veel ruimte voor ontmoeting van internationale medestudenten. Dit alles vindt plaats in Yarnfield Park in Stone.  Voor meer informatie, zie de brochure

 

Terugblik CMF conference 'No Matter What' London Rinck Smits en Martijn van Rijswijk hebben namens CMF Nederland een CMF student conference in London bezocht van 10 tot 12 februari 2017. Kort vatten zij dit samen: een congres met bemoedigende contacten, zowel met medestudenten als met senior doctors. Die senior doctors waren het hele congres aanwezig en leverden ook een waardevolle bijdrage in de vorm van seminars. In die seminars, en ook in het verhaal van de spreker, ging het in de eerste plaats over ons christen-zijn, en pas in tweede instantie over geneeskunde. We vonden dat een leuk verschil t.o.v. CMF Nederland.
 

Kosten

CMF draagt zorg voor de reiskosten zodat je alleen de congreskosten hoeft te betalen. Dit bedraagt voor leden £85,- en voor niet-leden £100,-. Na opgave ontvang je meer bericht over de betaling vanwege mogelijke valutawijzigingen. 
 

Praktische zaken

Wij zijn ons ervan bewust dat het congres op vrijdag begint. Vanwege reistijd vertrekken we vrijdag overdag. Ben je toevallig die vrijdag vrij? Dan komt dat mooi uit. Is dat door coschappen of colleges niet het geval, dan is het congres wat ons betreft een legitieme reden om deze dag vrij tevragen. 

Aanmelding

Je kunt je aanmelden via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeO8R8AWn4vvLhSoFVSYXTtIceLZFsRUioDOvJI2MybWHBT8A/viewform Aanmelden kan uiterlijk tot zaterdag 1 december 2018. 

Agenda

17

Jan
Lezing in Rotterdam: info volgt

18:00, locatie: mail ons

08

Feb
CMF UK students conference (t/m 11 feb)

19:00, Yarnfield Park, Yarnfield, Stone ST15 0NL, Verenigd Koninkrijk

18

Feb
Lezing: Kunstmatige intelligentie

19:30, Oude Singel 152, Leiden

29

Mar
CMF Studentencongres (t/m 31 maart)

17:30, Fort aan de Klop in Utrecht

Meer items...

Lid worden