CMF Nederland

Co-kring Leiden

Coassistenten groep Leiden

Speciaal voor co-assistenten is er, ook in Leiden, een coassistentenkring. De bedoeling is ongeveer eens per 2 maanden een avond, bij één van de coassistenten thuis, te houden. We eten soms tevoren samen en bespreken daarna een thema waar je als coassistent tegenaan kunt lopen. Heel praktisch dus.

Denk aan thema’s als: Hoe ga ik om met de dood? Kan ik als coassistent een getuige zijn voor een stervende patiënt, of moet ik juist afstand nemen? Is er gelegenheid om met patiënten te bidden, of is dit onprofessioneel? Moet elke arts een tijdje in een ontwikkelings-land hebben gewerkt? Hoe geef ik het christen-zijn vorm, terwijl ik nauwelijks speelruimte heb en van het ene coschap in het andere rol zonder tijd van reflectie?
Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om met ander co’s heel de avond ervaringen uit te wisselen en elkaar tips te geven!

De avond is bedoeld voor coassistenten, maar ook voor mensen die binnenkort beginnen of al beginnend arts-assistent zijn. Voel je vrij om vrienden mee te nemen!

Mail gerust voor meer informatie:  cokringleiden@gmail.com


Agenda

28

Oct
cursus Coachende Gespreksvoering

10:00, Nieuw Salem, Driebergen

13

Nov
conferentie Reflecties op een crisis

09:30, Nieuw Salem, Driebergen

18

Mar

20

Jun
ICMDA World Congress 2023

10:00, Arusha, Tanzania

Meer items...

Lid worden