CMF Nederland

CMF Nijmegen

Welkom bij CMF Nijmegen!

We zijn een groepje medische studenten die elkaar buiten de collegebanken willen ontmoeten om na te denken over kwesties rondom het geloof en over ethische vraagstukken die je tegen kan komen als geneeskunde student. Dit willen we doen door middel van drie of vier thema-avonden per jaar. Op zo’n avond zullen we een lezing houden over een bepaald (medisch-ethisch) onderwerp. Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor discussie en ontmoeting!
Overigens zijn artsen even welkom op onze thema-avonden!

maaltijd&Ontmoeting

Maandag 24 juni willen we jullie ontmoeten, om samen te zijn christelijke geneeskundestudenten en om elkaar bij te praten over alles wat we meemaken in de geneeskunde wereld. Dit doen we onder het genot van een lekkere maaltijd (gesponsord door CMF voor mensen die voor het eerst naar een activiteit van CMF komen!), tijdens het eten zullen we een grappig -maar ook een tikkeltje serieus- CMF spel doen. Deze avond duurt van 18.30 tot ong. 20.30 in het cultuurcafé op de campus van de Radboud universiteit.

lezing psychiatrie&demonie

Op 17 september staat er een lezing op de planning van Mart-Jan Paul over psychiatrie en demonie. Mart-Jan Paul heeft over dit onderwerp een aantal jaar geleden in Nijmegen ook een lezing gehouden, dit werd toen door velen interessant gevonden. Omdat wij zagen dat onder geneeskundestudenten nog steeds vragen hierover zijn, komt hij nog een keer. Noteer de datum dus alvast! 
 

Vriendelijke groet,

CMF Nijmegen
Arianne Bouman, Maria Kloosterman, Conny Veldhuizen


Agenda

30

Aug

17

Sep
CMF Nijmegen Lezing psychiatrie en demonie

19:45, Medische faculteit Nijmegen

05

Oct

23

Nov
CMF Najaarsconferentie

10:00, Nieuw Salem, Driebergen

20

Mar
CMF Studentencongres (t/m 22maart)

17:30, Fort aan de Klop in Utrecht

Meer items...

Lid worden