top of page

MDT Retraite

Bijgewerkt op: 21 mrt.Ben je een student of arts-assistent jonger dan 30 jaar en heb je behoefte aan een week van rust en bezinning? Zit je weleens met vragen rond keuzes voor een toekomstige specialisatie, vraag je je af welke kwaliteiten je hebt of pieker je erover hoe je überhaupt van betekenis kunt zijn? Keuzestress? Onrust? Dan is dit iets voor jou!


CMF Nederland werkt samen met Brevet van Vermogen in de MDT-retraite. Een gratis retraite van vier dagen in een abdij, zonder telefoon, zonder prikkels van buitenaf, maar met focus op jouw vermogen en echte aandacht voor jou en voor de mensen die je op de retraite ontmoet.


Het programma bestaat uit reflectietijd, oefeningen, gesprekken, maar ook uit sporten, een dagdeel vrijwilligerswerk op de abdij en je kunt meedoen met de vieringen. Hierdoor krijg je een ander perspectief op je studenten- of werkbestaan. En de professionals van Brevet van Vermogen bieden je oefeningen en materialen aan die je helpen te reflecteren op jezelf: wat kan en mag ik betekenen, wie is de ander en wie ben ik zelf.


Ga jij de uitdaging aan? Ervaar de rust en zet je talenten om in kracht.


Kijk op mdt-retraite.nl voor het hele programma en inschrijving. Momenteel staat er weken in mei en juli open. Binnenkort volgen weken in november waarbij ook enkele weken speciaal worden aangemerkt als weken van CMF en de ETF- Leuven.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jonathan Kiewiet van Brevet van Vermogen (zie mdt-retraite.nl) of met Coralien Vink (bestuurslid CMF Nederland).

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page