top of page

Q&A

Vraag – Als patiënt ben ik op zoek naar een christelijke arts. Kunnen jullie mij in contact brengen met een christelijke arts?

Begrijpelijke vraag! Jammer genoeg kunnen wij u niet verder helpen. We zijn een vereniging om artsen en geneeskunde studenten met elkaar in contact te brengen. De gegevens die zij met ons delen mogen wij niet voor andere doeleinden aan derden verstrekken. Hopelijk vindt u een christelijke hulpverlener via deze site: https://www.ikzoekchristelijkehulp.nl.  

 

Vraag – Ik ben geen (tand)arts of geneeskundestudent, maar zou wel heel graag jullie magazine IDDG ontvangen. Kan dat?

Ja dat kan. Het is mogelijk, als niet-arts, om een IDDG abonnement af te sluiten. Dit kost € 30 per jaar. Neem hiervoor contact op met info@cmf-nederland.nl.

 

Vraag – Wat voegt een lidmaatschap van CMF Nederland toe voor mij?

Als lid kom je in contact met andere christelijke artsen en geneeskundestudenten. In die ontmoetingen denk je na over thema’s die christen artsen raken, kun je ervaringen delen en wordt je geïnspireerd en bemoedigd in je geloof en werk. Je krijgt verder korting op lezingen en conferenties die worden georganiseerd en vier keer per jaar ons magazine In Dienst Der Genezing.

 

Vraag – Ik wil mijn lidmaatschap van CMF Nederland opzeggen. Hoe gaat dat in zijn werk?

Wat jammer dat je onze vereniging wilt verlaten! Opzeggen van lidmaatschap kan door een e-mail te sturen naar info@cmf-nederland.nl. Als je vóór 1 oktober van het lopende boekjaar jouw lidmaatschap opzegt, dan zal per einde van dat boekjaar je lidmaatschap beëindigd worden. Bij overlijden wordt het lidmaatschap natuurlijk wel per direct beëindigd.

 

Niet verplicht natuurlijk, maar als er een (specifieke) reden is waarom onze vereniging niet meer voldoet aan je wensen of verwachtingen, dan horen we dat graag. Dat kan ons en anderen in de toekomst helpen.

 

Vraag – Ik ben van de media en zou graag in contact komen met een christelijke arts over een bepaald onderwerp. Kan ik bij jullie terecht?

Vragen kan altijd! Stuur hiervoor een email naar info@cmf-nederland.nl. Houd er wel rekening mee dat we een vereniging zijn die wordt gerund door vrijwilligers, die dit naast hun eigen werk doen. Daarom kunnen we niet altijd snel reageren of iemand vinden.

bottom of page